Dé directe verbinding tussen zzp'ers en zorginstellingen

Inloggen Meer info

Meld je nu aan

Anesthesiemedewerker

 

Als zzp'er kan je met Voca Zorg aan de slag bij het Haaglanden Medisch centrum.

De opdracht is voor 16 - 36 uur per week

Voor de locatie Antoniushove, Bronovo en Westeinde.

Als anesthesiemedewerker bij HMC heb jij een cruciale rol. Samen met de anesthesioloog zorg jij ervoor dat een patiënt de ingreep zo comfortabel mogelijk én zonder pijn ondergaat. Het bewaken van de vitale functies van de patiënt en het beperken van de gezondheidsrisicos zijn daarbij natuurlijk cruciaal. En dat kunnen we met een gerust hart aan jou toevertrouwen.

HMC is onder andere gespecialiseerd in het behandelen van slachtoffers van ernstige traumas en patiënten met acuut hersenletsel, veroorzaakt door een bloeding of herseninfarct. De SEH van HMC Westeinde is één van de grootste SEHs van Nederland, jaarlijks komen hier ruim 60.000 patiënten. Sinds 1 mei 2023 is de multitraumazorg in regio Haaglanden geconcentreerd in het Haagse level-1 traumacentrum op locatie HMC Westeinde. Patiënten met meerdere letsels worden hier opgevangen.

Meld je aan om de opdracht te bekijken

Functieomschrijving

Als anesthesiemedewerker ben je onmisbaar op het OK-complex. Van het begeleiden van de patiënt bij alle voorbereidingen op de ingreep tot het onder narcose brengen en houden of het geven van een plaatselijke verdoving. Voor, tijdens en direct na de ingreep bewaak je de vitale functies van de patiënt en zorg je ervoor dat de gezondheidsrisicos zoveel mogelijk worden beperkt. Als anesthesiemedewerker heb je veel verstand van de fysiologie, maar óók van de apparatuur. Je hebt daarom een betekenisvolle rol op het snijvlak van techniek én zorg.

Aan de slag bij HMC

Als anesthesiemedewerker bij HMC word je iedere dag uitgedaagd: met onze drie locaties kunnen wij jou zeer uiteenlopende ingrepen aanbieden.

Je werkt, onder supervisie van de anesthesioloog, zelfstandig mee aan zowel laag als zeer hoog complexe ingrepen binnen de verschillende specialismen. Van grote traumas tot het vervangen van een knie of heup, een complexe oncologische ingreep of een keizersnede. Het is er binnen HMC allemaal.

Op iedere locatie bieden wij een fijne, informele werkomgeving waar de samenwerking laagdrempelig en intensief is met jouw collega operatieassistenten, recoveryverpleegkundigen én de medisch specialisten.

We werken hard en met ons hart aan een gezamenlijk belang. Namelijk ervoor zorgen dat de patiënt een uitstekende ervaring overhoudt aan de ingreep. Een gezonde aanspreekcultuur staat bij HMC centraal, net als humor. Soms zijn er geen woorden nodig en is één blik genoeg om exact te weten wat er moet gebeuren. En daarnaast kunnen we gelukkig ook met elkaar lachen op de werkvloer én daarbuiten. 

Functie-eisen

Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij het volgende van jou:

           Je bent een gediplomeerd anesthesiemedewerker;

           Je bent enthousiast, communicatief en vaardig;

           Je toont initiatief en je bent flexibel en zelfstandig;

           Je bent bereid om over meerdere locaties te rouleren.

 

Meld je aan om de opdracht te bekijken

WhatsApp ons direct!