Dé directe verbinding tussen zzp'ers en zorginstellingen

Inloggen Meer info

Voor ZZP'ers

Het werken via het Voca-platform heeft meerdere voordelen, namelijk:

  • Je bent zichtbaar voor meerdere opdrachtgevers;
  • De opdrachtgevers hebben direct toegang tot jouw agenda;
  • Jij bepaalt waar en wanneer je werkt;
  • Voca biedt je de mogelijkheid om je als zzp'er te verenigen, je staat niet meer alleen;
  • Direct contact en overeenkomsten met de opdrachtgever, geen intermediairs, fees of bemiddelingsbureaus;
  • Meerdere opdrachtgevers per jaar zijn geen probleem en je hebt ze allemaal overzichtelijk;
  • Je bent onderdeel en mede-eigenaar van het platform! 

De vereniging voor de ZZP'er

Als zzp’er wil jij een uurtarief verdienen zonder opslagen en kortingen, wat mogelijk is via het platform. Daarnaast word je van ditzelfde platform mede-eigenaar. Deskundige capaciteit komt samen en naarmate dit meer professionals worden, neemt de waarde van Voca toe. Wij zijn van mening dat deze waarde samen gerealiseerd wordt. Opdrachtgevers betalen een kleine vergoeding per geboekte dienst om van de hoogstaande kwaliteiten van de zzp’ers gebruik te mogen maken. Ondanks deze vergoeding, is inhuur via Voca in veel gevallen voor zorginstellingen een stuk goedkoper dan inhuur via bestaande intermediaire partijen. Voca wil openheid en een markt waarin de opdrachtgever weet wat een zzp’er kost.

Doorgaans zien deelnemers aan internetplatformen niks terug van de omzet- en waardestijgingen die gerealiseerd worden. Wij zijn van mening dat er eerlijker gedeeld moet worden tussen de bedenkers, oprichters en met degenen die het platform uiteindelijk succesvol maken: de zzp’ers. Bij Voca werkt het om die reden als volgt:

Bij oprichting van de App komt er 49% van het aandeel direct in handen van de aangesloten zzp’ers. Naarmate de waarde van de app stijgt, komt er meer percentage in handen van de vereniging van de zzp’ers. Uiteindelijk streeft Voca ernaar om de deelnemers voor 99% eigenaar te maken van het platform.

Speciaal hiervoor is een vereniging opgericht. Deze vereniging is bij oprichting van Voca medeaandeelhouder geworden. Iedere zzp’er die via de zoekfunctionaliteit van Voca een opdracht uitvoert, wordt automatisch lid van de vereniging. De vereniging heeft recht op het geven van advies aan de directie en recht op 49% van de winst van Voca. De vereniging heeft eigen statuten, waarvan aan de hand besloten kan worden hoe de leden met de winst willen omgaan. Deze winst kan bijvoorbeeld aan cursussen, trainingen, winstuitkering of aan steun van leden in nood worden uitgegeven. De diensten die jij werkt via het platform dragen bij aan de omzet van het platform en daarmee ook aan jouw belang binnen de vereniging. Dit aandeel fluctueert al naar gelang het aantal diensten dat je via Voca werkt. Dit aandeel is uiteindelijk iets waard. In welke vorm, is dus aan de vereniging.

Jouw belang is het cumulatieve aandeel dat jij in de cumulatieve omzet hebt weten te realiseren en dit blijft van jou. Ook als je besluit niet meer via het platform te werken. Het belang krimpt dan natuurlijk wel omdat andere zzp’ers die via het platform werken, belang blijven opbouwen. 

Naarmate de omzet stijgt, neemt het aandelenbelang van de vereniging toe. Dit is bij oprichting zowel in de statuten van de vereniging, als in de statuten van Voca vastgelegd. Uiteindelijk kunnen de leden voor maximaal 99% aandeelhouder worden van het platform. Het laatste procentpunt blijft altijd in bezit van de oprichters.

 

Opdrachten binnen het Voca Zorg platform

 

 Op dit moment hebben wij onder andere de volgende opdrachten op zzp-basis op Voca staan: 

 

Verpleegkundige MBO/HBO – regio Haaglanden

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde zzp-verpleegkundige MBO of HBO en heb je zin in een opdracht in de regio Haaglanden? Meld je dan aan op het platform en vindt zonder kosten of provisie de directe verbinding met de opdrachtgever. Aantal uren per week is bespreekbaar en verschilt per opdracht.

 

 

Anesthesiemedewerker – regio Haaglanden

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij jouw ervaring op zzp-basis delen? Meld je dan aan op het platform en vindt in de regio Haaglanden jouw volgende opdracht. Als anesthesiemedewerker kom je te werken in een topklinisch ziekenhuis. Met de opdrachtgever bepaal jij zelf je uurtarief, voorwaarden en uren inzet. 

 

 

Operatieassistent – regio Haaglanden

Onverschrokken ga jij te werk. Met precisie en doortastendheid weet jij precies de juiste instrumenten aan te geven en de operatie tot een goed einde te brengen. Als zzp operatieassistent ben jij flexibel en inzetbaar voor een ziekenhuis in de regio Haaglanden. Hoeveel uren, voorwaarden en uurtarief bepaal jij zelf met de opdrachtgever.

 

 

Recoveryverpleegkundige – regio Haaglanden

Ben jij een uitgeslapen type en weet jij precies wat de patiënt postoperatief nodig heeft? Kom dan als zzp recoveryverpleegkundige werken in de regio Haaglanden. Bepaal in overleg je uurloon, voorwaarden en uren. 

 

 

Intensive Care verpleegkundige – regio Zoetermeer

Draai jij je hand niet om voor de intensieve zorg behoeftige patiënt? Dan ben jij geschikt voor deze opdracht. Kom als zzp’er te werken in een ziekenhuis in de regio Zoetermeer. 

 

 

CCU verpleegkundige – regio Zoetermeer

Gaat jouw hart sneller kloppen van de meest krankzinnige ritmes? Dan ben jij geschikt om als zzp CCU verpleegkundige te komen werken in de regio Zoetermeer. Bekijk de opdracht op het platform en leg direct het contact met de opdrachtgever.

 

 

GGZ-psychiater – regio Zoetermeer

Ben jij GGZ-psychiater en werkzaam als zzp’er? Dan zoeken op Voca aangesloten zorginstellingen jouw expertise. Kom in direct contact met de opdrachtgever via het platform.

 

 

GGZ-psycholoog – regio Zoetermeer

Werken als zzp psycholoog in de GGZ? Dat kan gemakkelijk en overzichtelijk via het platform. Reageer snel op jouw volgende opdracht.

 

 

Verpleegkundige MBO/HBO – regio Haarlem

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde zzp-verpleegkundige MBO of HBO en heb je zin in een opdracht in de regio Haarlem? Meld je dan aan op het platform en vindt zonder kosten of provisie de directe verbinding met de opdrachtgever. Aantal uren per week is bespreekbaar en verschilt per opdracht.

 

 

Anesthesiemedewerker – regio Haarlem

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij jouw ervaring op zzp-basis delen? Meld je dan aan op het platform en vindt in de regio Haarlem jouw volgende opdracht. Als anesthesiemedewerker kom je te werken in een topklinisch ziekenhuis. Met de opdrachtgever bepaal jij zelf je uurtarief, voorwaarden en uren inzet. 

 

 

Spoedeisende Hulp Verpleegkundige – regio Haarlem

Maak je borst maar nat! Voor deze opdracht kom jij in een mooi ziekenhuis te werken waar je op zzp-basis topklinische zorg kan leveren. Fulltime aan de bak in de functie als spoedeisende hulp verpleegkundige. Aanmelden doe je gemakkelijk via het platform.

 

 

GGZ-psycholoog – regio Leidschendam

Werken als zzp psycholoog in de GGZ? Dat kan gemakkelijk en overzichtelijk via het platform. Reageer snel op jouw volgende opdracht.

 

 

GGZ-verpleegkundige – regio Leidschendam

Op verschillende locaties worden ggz-verpleegkundige gezocht voor onze aangesloten opdrachtgever. Ben jij gediplomeerd ggz-verpleegkundige en wil jij op zzp-basis werken in de regio Leidschendam? Meld je dan gemakkelijk aan via het platform en ontdek jouw volgende opdracht! 

 

 

GGZ-psychiater – regio Leidschendam

Ben jij GGZ-psychiater en werkzaam als zzp’er? Dan zoeken op Voca aangesloten zorginstellingen jouw expertise. Kom in direct contact met de opdrachtgever via het platform.

 

 

Spoedeisende Hulp Verpleegkundige – regio Haarlem

Maak je borst maar nat! Voor deze opdracht kom jij in een mooi ziekenhuis te werken waar je op zzp-basis topklinische zorg kan leveren. Fulltime aan de bak in de functie als spoedeisende hulp verpleegkundige. Aanmelden doe je gemakkelijk via het platform.

 

 

Anesthesiemedewerker – regio Zaandam

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij jouw ervaring op zzp-basis delen? Meld je dan aan op het platform en vindt in de regio Zaandam jouw volgende opdracht. Als anesthesiemedewerker kom je te werken in het ziekenhuis. Met de opdrachtgever bepaal jij zelf je uurtarief, voorwaarden en uren inzet. 

 

 

Operatieassistent – regio Gouda

Onverschrokken ga jij te werk. Met precisie en doortastendheid weet jij precies de juiste instrumenten aan te geven en de operatie tot een goed einde te brengen. Als zzp operatieassistent ben jij flexibel en inzetbaar voor een ziekenhuis in de regio Gouda. Hoeveel uren, voorwaarden en uurtarief bepaal jij zelf met de opdrachtgever.

 

 

Anesthesiemedewerker – regio Gouda

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij jouw ervaring op zzp-basis delen? Meld je dan aan op het platform en vindt in de regio Gouda jouw volgende opdracht. Als anesthesiemedewerker kom je te werken in het ziekenhuis. Met de opdrachtgever bepaal jij zelf je uurtarief, voorwaarden en uren inzet. 

 

 

Verzorgende IG – regio Ouddorp

Ben jij die gemotiveerde verzorgende die zich vol inzet voor de patiënt? Dan word jij gezocht in de regio Ouddorp. Op zzp-basis kan je daar terecht in de functie VIG. Meer weten over de opdracht? Meld je aan op het platform en overleg direct met de opdrachtgever.

 

 

Verzorgende IG – regio Dirksland

Ben jij die gemotiveerde verzorgende die zich vol inzet voor de patiënt? Dan word jij gezocht in de regio Dirksland. Op zzp-basis kan je daar terecht in de functie VIG. Meer weten over de opdracht? Meld je aan op het platform en overleg direct met de opdrachtgever.

 

 

Anesthesiemedewerker- regio Zeeland

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij jouw ervaring op zzp-basis delen? Meld je dan aan op het platform en vindt in de regio Zeeland jouw volgende opdracht. Als anesthesiemedewerker kom je te werken in het ziekenhuis. Met de opdrachtgever bepaal jij zelf je uurtarief, voorwaarden en uren inzet. 

 

GGZ-psycholoog – regio Zeeland

Werken als zzp psycholoog in de GGZ? Dat kan gemakkelijk en overzichtelijk via het platform. Reageer snel op jouw volgende opdracht.

 

 

Recoveryverpleegkundige – regio Dirksland

Ben jij een uitgeslapen type en weet jij precies wat de patiënt postoperatief nodig heeft? Kom dan als zzp recoveryverpleegkundige werken in de regio Dirksland. Bepaal in overleg je uurloon, voorwaarden en uren. 

 


Verzorgende IG – regio Sommelsdijk

Ben jij die gemotiveerde verzorgende die zich vol inzet voor de patiënt? Dan word jij gezocht in de regio Sommelsdijk. Op zzp-basis kan je daar terecht in de functie VIG. Meer weten over de opdracht? Meld je aan op het platform en overleg direct met de opdrachtgever

 

 

Verzorgende IG – regio Oude-Tongen

Ben jij die gemotiveerde verzorgende die zich vol inzet voor de patiënt? Dan word jij gezocht in de regio Oude-Tongen. Op zzp-basis kan je daar terecht in de functie VIG. Meer weten over de opdracht? Meld je aan op het platform en overleg direct met de opdrachtgever

 

 

Helpende – regio Oude Tongen

Ben jij helpende en wil je als zzp’er werken? Voor een opdrachtgever in de regio Oude Tongen zijn wij op zoek naar diverse helpenden. Wil je meer informatie over deze opdracht? Dan helpen we je graag, meld je aan en kom direct in contact met de opdrachtgever

 

 

CCU verpleegkundige – regio Groningen

Gaat jouw hart sneller kloppen van de meest krankzinnige ritmes? Dan ben jij geschikt om als zzp CCU verpleegkundige te komen werken in de regio Groningen. Bekijk de opdracht op het platform en leg direct het contact met de opdrachtgever.

 

 

Anesthesiemedewerker – heel Nederland

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij jouw ervaring op zzp-basis delen? Meld je dan aan op het platform en vindt de mogelijkheid om losse dagen op te vullen. Als anesthesiemedewerker heb je de kans om in verschillende klinieken losse dagen te werken. Met de opdrachtgever bepaal jij zelf je uurtarief en voorwaarden. Dit is de ideale manier om je dagen naast bijvoorbeeld je vaste aanstelling te vullen.

 

 

Operatieassistent – heel Nederland

Onverschrokken ga jij te werk. Met precisie en doortastendheid weet jij precies de juiste instrumenten aan te geven en de operatie tot een goed einde te brengen. Als zzp operatieassistent ben jij flexibel en inzetbaar voor diverse klinieken door heel Nederland. Welk specialisme en voor welke dagen? Dat zie je gemakkelijk en overzichtelijk op het platform. Dus vul die enkel dagen zonder moeite.

 

 

Verpleegkundige MBO/HBO – regio Dordrecht

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde zzp-verpleegkundige MBO of HBO en heb je zin in een opdracht in de regio Dordrecht? Meld je dan aan op het platform en vindt zonder kosten of provisie de directe verbinding met de opdrachtgever. Aantal uren per week is bespreekbaar en verschilt per opdracht.

 

 

Anesthesiemedewerker – regio Rotterdam

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij jouw ervaring op zzp-basis delen? Meld je dan aan op het platform en vindt in de regio Rotterdam jouw volgende opdracht. Als anesthesiemedewerker kom je te werken in het ziekenhuis. Met de opdrachtgever bepaal jij zelf je uurtarief, voorwaarden en uren inzet. 

 

 

Anesthesiemedewerker – regio Dordrecht

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij jouw ervaring op zzp-basis delen? Meld je dan aan op het platform en vindt in de regio Dordrecht jouw volgende opdracht. Als anesthesiemedewerker kom je te werken in het ziekenhuis. Met de opdrachtgever bepaal jij zelf je uurtarief, voorwaarden en uren inzet. 

 

 

Recoveryverpleegkundige – regio Spijkenisse

Ben jij een uitgeslapen type en weet jij precies wat de patiënt postoperatief nodig heeft? Kom dan als zzp recoveryverpleegkundige werken in de regio Spijkenisse. Bepaal in overleg je uurloon, voorwaarden en uren. 

 

 

Recoveryverpleegkundige – regio Rotterdam

Ben jij een uitgeslapen type en weet jij precies wat de patiënt postoperatief nodig heeft? Kom dan als zzp recoveryverpleegkundige werken in de regio Rotterdam. Bepaal in overleg je uurloon, voorwaarden en uren. 

 

 

Operatieassistent – regio Rotterdam

Onverschrokken ga jij te werk. Met precisie en doortastendheid weet jij precies de juiste instrumenten aan te geven en de operatie tot een goed einde te brengen. Als zzp operatieassistent ben jij flexibel en inzetbaar voor een ziekenhuis in de regio Rotterdam. Hoeveel uren, voorwaarden en uurtarief bepaal jij zelf met de opdrachtgever.

 

 

Operatieassistent – regio Dordrecht

Onverschrokken ga jij te werk. Met precisie en doortastendheid weet jij precies de juiste instrumenten aan te geven en de operatie tot een goed einde te brengen. Als zzp operatieassistent ben jij flexibel en inzetbaar voor een ziekenhuis in de regio Dordrecht. Hoeveel uren, voorwaarden en uurtarief bepaal jij zelf met de opdrachtgever.

 

 

Operatieassistent – regio Spijkenisse

Onverschrokken ga jij te werk. Met precisie en doortastendheid weet jij precies de juiste instrumenten aan te geven en de operatie tot een goed einde te brengen. Als zzp operatieassistent ben jij flexibel en inzetbaar voor een ziekenhuis in de regio Spijkenisse. Hoeveel uren, voorwaarden en uurtarief bepaal jij zelf met de opdrachtgever.

 

 

Intensive Care verpleegkundige – regio Rotterdam

Draai jij je hand niet om voor de intensieve zorg behoeftige patiënt? Dan ben jij geschikt voor deze opdracht. Kom als zzp’er te werken in een ziekenhuis in de regio Rotterdam. 

 

 

GGZ-psychiater – regio Rotterdam

Ben jij GGZ-psychiater en werkzaam als zzp’er? Dan zoeken op Voca aangesloten zorginstellingen jouw expertise. Kom in direct contact met de opdrachtgever via het platform.

 

 

Anesthesiemedewerker – regio Utrecht

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij jouw ervaring op zzp-basis delen? Meld je dan aan op het platform en vindt in de regio Utrecht jouw volgende opdracht. Als anesthesiemedewerker kom je te werken in een mooie kliniek. Dit is de ideale opdracht om je losse vrije dagen op te vullen met een leuke klus!

 

 

Anesthesiemedewerker – regio Utrecht 

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij jouw ervaring op zzp-basis delen? Meld je dan aan op het platform en vindt in de regio Zaandam jouw volgende opdracht. Als anesthesiemedewerker kom je te werken in het ziekenhuis. Met de opdrachtgever bepaal jij zelf je uurtarief, voorwaarden en uren inzet. 

 

 

Recoveryverpleegkundige – regio Utrecht

Ben jij een uitgeslapen type en weet jij precies wat de patiënt postoperatief nodig heeft? Kom dan als zzp recoveryverpleegkundige werken in de regio Utrecht. Voor deze opdrachtgever kan je gemakkelijk losse dagen werken. Ideaal voor naast je vaste baan of om je vrije dagen mee op te vullen. 

 

 

GGZ-verpleegkundige – regio Katwijk

Op verschillende locaties worden ggz-verpleegkundige gezocht voor onze aangesloten opdrachtgever. Ben jij gediplomeerd ggz-verpleegkundige en wil jij op zzp-basis werken in de regio Katwijk? Meld je dan gemakkelijk aan via het platform en ontdek jouw volgende opdracht! GGZ-verpleegkundige – regio Voorhout

Op verschillende locaties worden ggz-verpleegkundige gezocht voor onze aangesloten opdrachtgever. Ben jij gediplomeerd ggz-verpleegkundige en wil jij op zzp-basis werken in de regio Voorhout? Meld je dan gemakkelijk aan via het platform en ontdek jouw volgende opdracht! 

 

 

GGZ-verpleegkundige – regio Leiden

Op verschillende locaties worden ggz-verpleegkundige gezocht voor onze aangesloten opdrachtgever. Ben jij gediplomeerd ggz-verpleegkundige en wil jij zzp-basis werken in de regio Leiden? Meld je dan gemakkelijk aan via het platform en ontdek jouw volgende opdracht! GGZ-psychiater – regio Leiden

Ben jij GGZ-psychiater en werkzaam als zzp’er? Dan zoeken op Voca aangesloten zorginstellingen jouw expertise. Kom in direct contact met de opdrachtgever via het platform.

 

 

GGZ-psychiater – regio Lisse

Ben jij GGZ-psychiater en werkzaam als zzp’er? Dan zoeken op Voca aangesloten zorginstellingen jouw expertise. Kom in direct contact met de opdrachtgever via het platform.

 

 

GGZ-psychiater – regio Katwijk

Ben jij GGZ-psychiater en werkzaam als zzp’er? Dan zoeken op Voca aangesloten zorginstellingen jouw expertise. Kom in direct contact met de opdrachtgever via het platform.

 

 

GGZ-psychiater – regio Leidschendam

Ben jij GGZ-psychiater en werkzaam als zzp’er? Dan zoeken op Voca aangesloten zorginstellingen jouw expertise. Kom in direct contact met de opdrachtgever via het platform.

 

 

GGZ-psychiater – regio Alphen aan de Rijn

Ben jij GGZ-psychiater en werkzaam als zzp’er? Dan zoeken op Voca aangesloten zorginstellingen jouw expertise. Kom in direct contact met de opdrachtgever via het platform.

 

Helpende – regio Rijswijk

Ben jij helpende en wil je als zzp’er werken? Voor onze opdrachtgever in de regio Rijswijk zijn opdrachtgevers op zoek naar diverse helpende. Wil je meer informatie over deze opdracht? Dan helpen we je graag, meld je aan en kom direct in contact met de opdrachtgever

 

Anesthesiemedewerker- regio Hilversum

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij jouw ervaring op zzp-basis delen? Meld je dan aan op het platform en vindt in de regio Zeeland jouw volgende opdracht. Als anesthesiemedewerker kom je te werken in een kliniek. Met de opdrachtgever bepaal jij zelf je uurtarief, voorwaarden en uren inzet. 

WhatsApp ons direct!