Dé directe verbinding tussen zzp'ers en zorginstellingen

Inloggen Meer info

Meld je nu aan

Over ons

Wij zijn Ron, Dennis en Koos, de drijvende krachten achter Voca. Waar Ron en Dennis hun achtergrond als zzp’er in de zorg hebben, heeft Koos nagedacht over de economische opzet en bedrijfsvoering van Voca.

Samen hebben wij onze krachten gebundeld tot het ontwikkelen van dit platform. Wij hebben Voca, het zzp-platform voor en door zzp’ers in de zorg, opgericht. Als zzp’er op het platform werk je niet voor ons, maar met ons, en dit maakt ons anders. We werken transparant en alleen na intake kunnen zzp’ers en zorginstellingen gebruik maken van het platform.

Wij hebben het platform opgericht omdat wij merkten dat ziekenhuizen met veel logistieke rompslomp te maken hadden in de zoektocht naar geschikte zzp'ers. Te vaak moest er contact gezocht worden met zzp'ers die al bezet waren, waardoor het vaak zoeken was naar een speld in een hooiberg. Het benaderen van meerdere zzp’ers is daarbij een tijdrovende klus. Gevolg hiervan was dat ziekenhuizen steeds vaker naar intermediairs moesten overstappen om externe capaciteit in te huren. Dit leidde vervolgens tot lagere inkomsten van de zzp'er en tot hogere kosten voor ziekenhuizen. Hier hebben wij een alternatief voor gecreëerd, Voca. Voca als in: oproep en oproepbaar zijn maar ook bedoeld als stem hebben en stem geven aan zzp'ers in de zorg.

Waar staan we?

Voca is in mei van 2021 van start gegaan. Inmiddels kunnen de zzp'ers op het platform via Voca bij ruim 130 zorginstellingen in de regio's (Noord) West, Utrecht en Zeeland opdrachten afsluiten. Ook het aantal zzp'ers dat zich aanmeldt op Voca groeit. Wij denken out of the box.

De Nederlandse zorg staat voor een immense uitdaging. Behoud van personeel is lastig en de markt flexibiliseert volop. Voca werkt op dit moment aan toevoegingen aan het platform waarmee (aspirant) zzp'ers en ziekenhuizen geholpen zouden kunnen worden voor het behoud van personeel en de mogelijkheid tot meer flexibiliteit en waardering.  Neem voor meer informatie contact met ons op.

WhatsApp ons direct!