Dé directe verbinding tussen zzp'ers en zorginstellingen

Inloggen Meer info

Meld je nu aan

Voor wie

Voca ​is een ​platform waar zzp’ers en opdrachtgevers elkaar kunnen vinden en verbinden. Voca doet niet aan actieve bemiddeling. Het algoritme achter het platform verbindt de beschikbare zzp’er met het zoekprofiel van de opdrachtgever. Als zzp’er beheer je zelf je profiel, bepaal je het gewenste uurloon en onderhandel je zelf met de opdrachtgever over de voorwaarden en condities van jouw opdracht. Zo ben en blijf jij zelf ondernemer! Als opdrachtgever heb je een directe lijn met de zzp’er. Zo weet je snel wanneer iemand beschikbaar is.

Voor ZZP'ers

Als zzp’er wil jij een uurtarief verdienen zonder opslagen en kortingen, wat mogelijk is via het platform. Daarnaast word je van ditzelfde platform mede-eigenaar. Deskundige capaciteit komt samen en naarmate dit meer professionals worden, neemt de waarde van Voca toe.

  • Deelnemende zzp’ers worden mede-eigenaar van Voca!
  • Winstdeling en profijt van Voca's groei
  • Gratis, gebruiksvriendelijk en professioneel
Meer info
Voor zorginstellingen

Ook voor de opdrachtgever zijn er vele voordelen. Als opdrachtgever wil je graag via één kanaal kwalitatief hoogstaande zzp’ers kunnen inzetten. De snelheid waarmee diensten op dit niveau ingevuld kunnen worden, is de kracht van Voca. De kwaliteit van zzp’ers houden we hoog, door eisen te stellen aan de zzp’ers die zich aansluiten.

  • Betaal alleen per gemaakte boeking
  • Een groot en divers aanbod aan zzp’ers
  • Krijg altijd de planning rond
Meer info
WhatsApp ons direct!