Dé directe verbinding tussen zzp'ers en zorginstellingen

Inloggen Meer info

Meld je nu aan

Operatieassistent

Als zzp'er kan je met Voca Zorg aan de slag bij het Haaglanden Medisch centrum.

De opdracht is voor 16 - 36 uur per week.

Gewenst opleidingsniveau: HBO | Expertise: Acute zorg

Voor locatie Antoniushove en Bronovo.

Als operatieassistent bij HMC heb je een cruciale rol. Samen met de behandelend medisch specialist lever jij kwalitatief hoogstaande zorg bij zowel laag als zeer hoog complexe of acute operaties, binnen een breed scala aan specialismen. Ook wanneer een operatie een onverwachte wending neemt weet jij het hoofd koel te houden. Het beoogde resultaat en de gezondheidsrisico’s voor de patiënt verlies jij, ook in acute situaties, niet uit het oog. Dynamiek en afwisseling zijn je op het lijf geschreven en juist in die avontuurlijke setting voel jij je het meest op jouw gemak.

HMC is onder andere gespecialiseerd in het behandelen van slachtoffers van ernstige trauma’s en patiënten met acuut hersenletsel, veroorzaakt door een bloeding of herseninfarct. De SEH van HMC Westeinde is één van de grootste SEH’s van Nederland, jaarlijks komen hier ruim 60.000 patiënten. Sinds 1 mei 2023 is de multitraumazorg in regio Haaglanden geconcentreerd in het Haagse level-1 traumacentrum op locatie HMC Westeinde. Patiënten met meerdere letsels worden hier opgevangen.

Meld je aan om de opdracht te bekijken

Wat ga je doen?

Als operatieassistent ben jij onmisbaar op het OK-complex. In jouw rol ondersteun jij de medisch specialist vóór, tijdens en ná de operatie van de patiënt.

Tijdens de operatie assisteer en instrumenteer je aan tafel, of je loopt om. Jij voelt feilloos aan wat er nodig is en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Zoals jou bekend nemen operaties soms onverwachte wendingen. Als operatieassistent weet je hier goed op in te spelen en denk én handel je, zonder het beoogde resultaat en de gezondheidsrisico’s voor de patiënt uit het oog te verliezen.

Je werkt, onder supervisie van de behandelend medisch specialist, zelfstandig mee aan zowel laag als zeer hoog complexe ingrepen. Van grote trauma’s tot het vervangen van een knie of heup, een complexe oncologische ingreep of een keizersnede. Het is er binnen HMC allemaal.

Op iedere locatie bieden wij een fijne, informele werkomgeving waar de samenwerking laagdrempelig en intensief is met jouw collega operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, recoveryverpleegkundigen én de medisch specialisten.
We werken hard en met ons hart aan een gezamenlijk belang. Namelijk ervoor zorgen dat de patiënt een uitstekende ervaring overhoudt aan de operatie. Een gezonde aanspreekcultuur staat bij HMC centraal, net als humor. Soms zijn er geen woorden nodig en is één blik genoeg om exact te weten wat er moet gebeuren. En daarnaast kunnen we gelukkig ook met elkaar lachen op de werkvloer én daarbuiten.

Wat vragen wij van jou?

Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij het volgende van jou:

  • Je bent een gediplomeerd operatieassistent;
  • Je bent enthousiast, communicatief zeer vaardig en een échte teamplayer;
  • Je toont initiatief, bent resultaatgericht, je kunt snel schakelen en je bent (onder alle omstandigheden) flexibel en zelfstandig;
  • Je bent bereid om over meerdere locaties te rouleren.

Meld je aan om de opdracht te bekijken

WhatsApp ons direct!