Dé directe verbinding tussen zzp'ers en zorginstellingen

Inloggen Meer info

Meld je nu aan

Voordelen van zzp-en naast je baan

Met Voca kan je beginnen als zzp'er in de zorg, ook naast je vaste baan. Bekijk hieronder de voordelen en meld je aan!

Direct aanmelden

Behoud van zekerheid

Je behoudt de zekerheden van je vaste baan. Op de momenten dat je extra wilt werken ga je ondernemen en aan de slag als zzp’er.

Voca ondersteunt jou

Voca helpt jou in de opstartfase. Wij kennen de markt en zijn zelf al jaren werkzaam als zzp’ers in de zorg. Onze kennis hebben we verzameld in een informatiepakket en die delen we gratis met je. Daarin wordt uitgelegd hoe het werkt met o.a. de KvK, een BIG registratie, belastingen en facturatie. Alles helder op een rij met een duidelijke instructie.

Vrijheid

Bepaal zelf waar, wanneer en tegen welk tarief je wilt werken. Voca laat je volledig vrij! Je bent nergens toe verplicht en Voca kent geen concurrentiebeding. Je werkt niet voor, maar mét Voca. 

Je wordt mede-eigenaar van Voca!

Voca is uniek! ‘Dat zeggen ze allemaal” zal je waarschijnlijk denken. In dit geval is het echt waar. Voca is voor 49% eigendom van een vereniging waar jij lid van wordt! Als je werkt via Voca word je automatisch lid van deze vereniging. De vereniging deelt mee in winst en waarde en heeft de vrijheid om deze winst in het belang van de leden te besteden.

Meld je aan

* Deze velden zijn verplicht.

 

Geïnteresseerd? Vul dit formulier in en meld je vrijblijvend aan.

Je bent nog geen zzp’er?
Je kunt ook alvast aanmelden als je overweegt zzp'er te worden.

WhatsApp ons direct!